Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим - Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.


Освен богатата музикална програма, в четирите дни на фестивала ще има множество активности и атракции за посетителите. „Midalidare Rock е повече от страхотна музика. Фестивалът предлага цялостно преживяване със събития, които ще започват още от сутринта и ще продължават през целия ден. Подготвили сме множество изненади за посетителите“, споделят организаторите.

Една от атракциите са електрическите велосипеди на „Веломастерс“. По време на фестивала, всеки ден, ще бъдат организирани планински преходи. „Все още има голяма част от хората, които не знаят каква е разликата между електрическите велосипеди и традиционните. Най-сигурният начин да разберат и усетят удоволствието от карането е да го направят в планинска среда. А какво по-хубаво от това да съчетаят рок с колела“, разказва Стефан Стефанов, управител на „Веломастерс“.

Bike 1

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Цените на билетите са:

Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake - 95.00 лв.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 75.00 лв

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 75.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 95.00 лв

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 160.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.