Получихме следното съобщение

Нов албум на MUDDY! За 3 години 3 пъти Георги Хранов ни залива с музикалните талази, извиращи от подсъзнанието му. Този път албумът не е само един, а е в компанията на ЕР. Двете издания – третият албум на MUDDY “Emerald Hummingbirds in Turquoise Sassafras 2​.​0933333334” и малкото му братче “Chestnut God EP” ще бъдат засилени на 2 март през мощната система Void Acoustics в Koncept Space. А Гого обещава и изненади.

Пандемията се отрази на всички ни. За Георги Хранов и неговите MUDDY обаче цялото това обръщане на пластовете на битието беше и лично, и творческо пътуване и преоткриване. Музиката, която записа с величествен брой специални гости и изключителни музиканти, отдавна е скъсала със стилови ограничения и елементарни рамки. Пътешествие я нарича самият Гого и точно на такова ни кани на 2 март, за да чуем заедно двете последни музикални приключения, върху които работи през цялата изминала година.

Концептуалната вечер ще бъде в Koncept Space, където ще се гмурнем едновременно в мрака на залата и дълбините на музиката. А освен двата нови MUDDY записа, Георги е подготвил и плейлист от песни и артисти, които са му компас в последните години. И една специална изненада.

На 2 март вратите на Koncept Space (бул. Никола Вапцаров 6, под Mr. Pizza) ще отворят в 19:00, а “Emerald Hummingbirds in Turquoise Sassafras 2​.​0933333334” и “Chestnut God EP” ще чуем около час по-късно. Входът е свободен, съзнанията също.

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/5896480617101702

Muddy в Bandcamp:

https://muddysofia.bandcamp.com

event muddy album ep