На 22-ри октомври ще се проведе концерт в столичния клуб „Строежа“.
Бандите, които ще си разделят сцената ще бъдат Nameless Day Ritual и Badcast Събитието ще бъде 18+! Вход 12BGN

Информация за бандите:

- Nameless Day Ritual е българска groove metal банда, като някои медии определят стилът им като smooth gent.
Групата е създадена 2013 година от Лъчезар Георгиев /music/drums/music/composition/recording/producing/ и Ася Картанджиева /vox/lyrics /.
След избора за интригуваща нова прог банда в източна Европа и споменаването на групата в портала Metalsucks, рубриката Unsigned and unholy, NDR подписват и издават дебютния “ Birth” през SAOL, подразделение на музикалният маркетингов гигант CMM. Албумът както и двата сингъла от него получават свежи и страхотни ревюта в редица международни издания.
Birth се стриймва през главния портал на RockHard и влиза в месечна компилация на дигитален носител на холандското готик списание Sonic Seduser.
NDR са гости на словенският метъл фестивал MetalDays през лятото на 2016, 2017 откриват за Devin Thownsend и Textures в годишното издание на най-престижния прогресив метъл фестивал в Европа- Euroblast/Кьолн; Германия/.
В момента групата е в процес на запис и издаване на вторият си студиен албум “ Seductive Parallels“

- Badcast С оригинален бленд и отношение към музиката, те са част от новото поколение български групи, които проправят пътя си към световната музикална сцена.
Свидетелство за това са участията им в страната и чужбина, и съвместните концерти с групи като Cypress Hill, Infected Rain и др.
Badcast е рапкор/ню-метъл банда от София, България. Създадена в края на 2014 година от Никола Прълев (bass) малко след това се присъединяват Росен Димитров(vocals) и Божидар Блажев(guitar).
След чести смени на барабанисти, в края на 2019 година се присъединява Здравко Цветков(drums) като постоянен барабанист на бандата.
Групата е вече добре позната на българската ъндърграунд сцена и има 2 EP-та зад гърба си: „ Down With The Roots” (2015); „ Haze” (2017).
През 2017 Badcast печели 1-во място на „ Ostring Metal Battle”, след което взима участие на Rock in Iasi, Iasi (RO) и Revolution Festival, Timisuara (RO).
За момента бандата работи по дългосвирещ албум и продължава да забива жици по софийските клубове.

namelessday badcast stroeja