Odd Crew обвиха, че ще свирят в няколко български града през месец декември. Групата ще представи песни от албума "The Lost Pages", както и нови акустични версии от настоящия албум "Dark Matters (Part I)".

odd crew acoustic 2022

Ето и датите:
08.12 - Varna Live Club, Варна
09.12 - Melon, Велико Търново
10.12 - Max Club, Русе
16.12 - Bar Target, Бургас
17.12 - Rock Bar Download, Пловдив
20.12 - Club Terminal 1, София
21.12 - Club Terminal 1, София

Билетите вече са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.

Линк към билетите:
https://epaygo.bg/3070800333

Другата новина около бандата е пускането на собствена линия червено вино Odd Crew Cabernet Franc, което е в колаборация с винарска изба Одесос. Виното ще бъде в ограничени количества - 300 стандартни бутилки от 0,750 л и само 5 големи бутилки от 5 л.

Малко, след като участваха в бутилирането, от групата коментираха:
"За нас беше изключително интересно да научим целия процес, както и да разберем, че момчетата от винарска изба Одесос правят вино със същата страст, с която ние създаваме музика – с любов и внимание към всеки един детайл."

odd wine

Всяка линия вино на Одесос е от едно конкретно, внимателно подбрано лозе от варненския регион, като гроздето за Odd Crew Cabernet Franc е отгледано в местност Бабука до с. Ветрино. След това е отлежавало 8-9 месеца в български дъбови бъчви и от октомври месец насам вече е бутилирано и отлежава в стъкло. През месец декември процесът ще бъде напълно завършен и виното ще стигне до всеки поръчал си.
От днес започва предварителната продажба на официалния сайт на винарска изба Одесос.