На първи август 2023 г. се навършват точно 25 години от деня, в който Васко Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян 'Бонзи' Георгиев започват своя общ музикален път. Тогава, все още деца, се събират на първа репетиция. Месец по-късно, след претърпяно ПТП, кръщават бандата 'Каскадьори'. С това име издават три албума и през годините свирят като гост музиканти на Васко Кръпката, Камен Кацата, StringS, Kellie Rucker и др. 
На първи август 2008 г., на десетата си годишнина, обявяват новото си име - Odd Crew. Оттогава групата вече издаде шест студийни албума, две DVD-та и пълнометражен филм, който придружаваше и последния им албум 'Dark Matters - Part I'. 

Бандата ще отпразнува 25-годишнината си с концерт на първи август в столичната открита сцена 'Маймунарника', на който ще представят музика от различните си периоди. Концертът ще е в две части - 'акустична' и 'електрическа', с кратка техническа пауза между тях.

Билетите са вече налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната, като Early Birds ще бъдат в продажба до 13.7.

Предстоящият, седми албум на бандата 'Dark Matters - Part II', се очаква да излезе наесен.

odd-crew-25-anniversary.jpg