ODD CREW ще издадат новия си, седми албум „Dark Matters Part II" през есента, като първият сингъл от него е вече онлайн. Песента се казва „Wings On A Burning Wind", а в линка по-долу можете да гледате и официалния видеоклип. Режисьор и главен оператор отново е Петър „Българевеца" Димов от „DarkWhite Vision", с когото бандата работи по видеоклиповете и в „Dark Matters Part I".„Чувстваме се изключително вдъхновени и въодушевени от съвместната ни работа с
режисьора Петър „Българевеца" Димов. С него вибрираме на едни честоти и процесът по създаването на видеоклиповете върви изключително гладко, като надграждаме всичко заедно.", споделят ODD CREW.

"Песента „Wings On A Burning Wind" има много емоционален заряд за нас. Още повече, че хорът в края на парчето е записан с гласовете на наши близки приятели, които веднага се отзоваха и с огромно удоволствие се включиха."

ODD CREW ще отпразнуват 25-тата си годишнина на сцена с концерт на първи август. Той ще се състои в столичната открита сцена „Маймунарника", на който бандата ще представи музика от различните си периоди. Той ще е в две части - „акустична" и „електрическа". От бандата обещават и новият сингъл „Wings On A Burning Wind" също да бъде представен на живо за първи път.

Билетите са вече налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.
Входът за деца до 10 г. ще е свободен.