След 11 години ORPHANED LAND се завръщат в България!

BGTSC представя: Концертът на ORPHANED LAND, който ще се състои на 17 септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа. Преди това на сцената ще видим Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues.
Единадесет години след последното си гостуване у нас ORPHANED LAND се завръщат за нов концерт. Екзотичната и изненадващо приятна смес от фолклорни елементи от Средния Изток и Северна Африка, симфонии преплетени с мелодичен дет-дуум и прогресив нарежда бандата сред най-харесваните и обичани представители от средно-източната метъл сцена.
На 17 септември ни очаква едно от редките екзотични събития! Бъдете там!

Билетите се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Ограничено количество от 50 промо-билета са вече в продажба. Те ще се предлагат до изчерпване на количеството им или до 13 април, включително.

Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лицe.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

orphaned_land_poster_press.JPG