След по-малко от месец една от фундаменталните групи на метъл сцената в Полша VADER ще отпразнува своя юбилей у нас в компанията на гърците BIO-CANCER и французите WARSIDЕ. Метъл ветераните VADER тръгват в края на този месец на обширно Европейско турне озаглавено „40 Years Of The Apocalypse” и за радост на всички фенове на екстремните метъл стилове то ще премине и през България на 23 юни и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа.

Запазете си 23 юни! 40 години VADER!

Билетите
се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Билети се продават в момента на изключително атрактивната цена от 40 лева! Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!