Организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley са готови с всички изисквания на групите

Точно една седмица остава до четвъртото издание на рок фестивала в долината на виното. Тазгодишното издание ще се проведе между 12 и 14 юли, а организаторите вече са готови с всички изисквания на групите. „Прави особено впечатление, че почти всички групи искат да има пица след края на изпълнението им, така че подготвяме специална пещ, за да имаме винаги прясна и топла пица“, споделят организаторите от Midalidare Rock In The Wine Valley.

Всички банди са приели да променят изискванията си за конкретни марки вино, които традиционно пият и очакват да опитат селекцията на Midalidare. „Това е наша практика още от първото ни издание. Радваме се, че традицията продължава“, споделят организаторите.

Deep Purple държат да се избягва използването на пластмаса и очакват да има кофи за разделно изхвърляне на боклука. Важно за тях е първото им хранене за деня да е Английска закуска, а за бирата имат изискване да е само немска. Техният бар ще бъде допълнен още с бренди, водка, уиски, бяло и червено вино.

Другият хедлайнер Mr. Big имат специално седмично меню, което следват. За съботата, която ще прекарат в България, те очакват местни специалитети, а неделният им ден е отреден за паста. Бандата не иска твърд алкохол, Mr. Big наблягат на разнообразни вина, студени чайове и сода.

Немската машина Accept ще похапват суши и азиатски снаксове. Също така искат да има много плодове, зеленчуци и сурови ядки. Те също няма да пият твърд алкохол, но държат да има достатъчно вино и бира.

SAXON предпочитат сами да приготвят своите сандвичи, като очакват да има разнообразие от хляб, сирена, салами и други, подходящи за целта продукти. SAXON също така обръщат внимание на сладкото чрез голям избор от протеинови барчета и тъмен шоколад. Имат и специално изискване за марката чай, която консумират. Освен него, музикантите от бандата пият още вино, ром и джин.

Axel Rudi Pell наблягат на хлебните изделия, като искат да има много и различен по вид хляб. И те като Saxon обичат сами да приготвят сандвичите си. Имат специално изискване за конкретна марка вода, както и за достатъчно бира и уиски в гримьорните.

Hammerfall са фенове на виното, като държат в селекцията да присъства и пенливо. Очакват неограничено количество газирана вода и витамини, както и шоколад, дъвки и много лед.

Сред изискванията на Beast in Black правят впечатление многото и разнообразни варианти на енергийни напитки и енергийни барчета. Освен бира, вино и уиски, бандата очаква в нейния бар да има и саке.

Delain обръщат специално внимание на здравословната храна. Те очакват много и разнообразни супи и плодове, като имат забрана за всякакъв вид 'junk food’. В менюто им не трябва да присъства и нищо люто.

Сред останалите банди прави впечатление, че Stratovarius искат храната им да е без лук и гъби. The O'Reillys and the Paddyhats ще наблягат на енергийните напитки и бирата. PRIMAL FEAR, освен разнообразни салами и кашкавали, очакват да има и достатъчно количество шоколад, мармалад, мед, както и всякакви други видове сладки. Rhapsody Of Fire са третата банда, която иска сама да приготвя сандвичите си, а Steel Panther задължително държат на топла супа, без гъби и без нищо люто. По време на фестивала те специално са поискали да опитат Новозеландския Совиньон блан на Midalidare.

Цени на билетите:

  • - Тридневен билет – 180 лв.
  • - Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер Accept – 120 лв.
  • - Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер Big – 120 лв.
  • - Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв.

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley 

https://midalidarerock.bg

 

MR24-All-1920x1080.jpg