Получихме следното съобщение:

Най фееричната част на всеки един рейд , било то световно първенство,война или турне,е финалът.
Ето го и него - финалът на блицкригът, който пловдивските детаджии -Polygon, стартираха миналата година.

И тъй като е препоръчително мястото, където Polygon ще преповядват, да е със стени, които биха понесли подобни натоварвания, поради което единодушно се спряхме на изпитаната столична обител-Live & Loud.
И тъй като феновете на Polygon доказано много носят на бой, бандите, които избрахме да притоплят страстите, далеч не са случайни.А именно: Врачаните- Mass Confusion и тяхната, откровена теашария , навяваща спомени по изминалите епични времена, когато трашът беше основна религия.

И накрая, но не на последно място -столичния съпорт ще се осъществи от Sullen but Straight.Изключително стабилен хардкор колектив,съшит от български и швейцарски музиканти.През лятото на изминалата година, издадоха албумът -,, Straight Through Life ", който според нас и доста от феновете на екстремната музика са на мнение,че е един от най- добрите в жанра.И както сигурни сме вече се досещате, това събитие не е от тези, които можете да пропуснете с лека ръка.Затова ви очакваме на 20 януари, събота - 20.00 ч. Клуб Live & loud..Вход 15.00 лв.

polygon-mass-confusion-image.jpg