Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя: „не искам да ме погребете в дупка, когато умра“ идва в България за самостоятелен концерт на 30 май. Запознайте се с всички детайли за концерта, на който ще видим още Black Tooth и Siamese, за да си гарантирате неповторимо преживяване.

ПРОГРАМА

18:00 Вратите се отварят за всички посетители
19:00 Black Tooth
20:00 Siamese
21:30 COREY TAYLOR

ДОСТЪП И МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

SOFIA SOLID ще се проведе на открито, в Борисовата градина – името на мястото е Арена София (столичен колодрум). Не бъркайте локацията със зала Арена София (бившата “Армеец”) – SOFIA SOLID няма да се проведе в зала. Входът за достъп до Арена София се намира откъм стадион “Българска армия”.

По време на събитията, билети за концертите и всички други събития, предлагани от Ticket Station, ще могат да бъдат закупени на място

Velodrome-MAP-2024-1600х1600.jpg

БИЛЕТИ

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място. Припомняме, че деца до 10г. включително (ненавършили 11), могат да заповядат без нужда от билет, но с пълнолетен придружител.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Повече информация ще намерите тук