The Aristocrats вече стартираха европейската си обиколка, а тази седмица ги очакваме и в София. Шоуто на китариста Guthrie Govan, басиста Bryan Beller и барабаниста Marco Minnemann на 28 юни в Joy Station се организира от Loud Concerts.

Билетите за изявата на The Aristocrats са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена от охраната на входа на клуб Joy Station или свалена предварително оттук: www.loudconcerts.com (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf).

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите на клуб Joy Station отварят в 19 часа, а началото на шоуто на The Aristocrats е в 20 часа!

Организаторът Loud Concerts е член на Сцена Музика и всички авторски права по концерта са уредени!