Дългоочакваният концерт на BORKNAGAR е този петък, 26 август, в столичния клуб „Mixtape 5“. Концертът е част от регионално мини турне, а гости ще са родните VELIAN.

Програмата за вечерта е следната:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа - VELIAN
21:15 часа - BORKNAGAR

Преди и след концерта норвежците ще се хранят с храни достъпни за населението на България, а напитките ще са тези, които всеки би могъл да си позволи и намери. Претенции за извънземни продукти няма.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Предстои ни специален концерт, натурален, суров, на ръка разстояние!

Не пропускайте северното шоу на една от най-очакваните норвежки групи у нас!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронните билети не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.