Култовите балкански музиканти с общо тържество тази събота!

Тържеството по случай 30 годишнината и завръщането на PERO DEFFORMERO у нас заедно със специалното участие на възродените ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще се състои тази събота, на 11 май, в столичния клуб „Джой Стейшън“ при следната програма:

19:00 – Врати
20:00ОБРАТЕН ЕФЕКТ
21:30PERO DEFFORMERO

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

След почти пет години от последният им концерт у нас PERO DEFFORMERO се завръщат със специален юбилеен концерт в чест на повече от 30 години сценично присъствие. Името, което са избрали по този повод е „30 грама с вас“(в превод „30 грама от вас“).

Сръбската турбо фолк/фолк метъл/прогресив метъл дружина е автор на хитовите „Došli smo do kraja puta“, „Gasterbajter” , „Metal sviracu”, „Kauboj iz Bosne”, „Disco”, „Sedmica na Lotu” и много други.

ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще представят подобаващ „реюниън сет“ с най-доброто от техните около 25 години съществуване. Бандата е една от култовите родни формации, а композициите „Моля ви, мадам“, „За Марчето“, „Карагьоз“, „Чоки“, „Кольо пияндето“ и куп други са сред любимите песни на поне едно поколение родни фенове.
.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Не пропускайте двете най-щури балкански банди за първи път с общ концерт тази събота в клуб „Джой Стейшън“! 

Билети се продават онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilеt.bg, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други.

Децата до 10 годишна възраст влизат безплатно, но с придружител!
Всички лица до 18 годишна възраст могат да присъстват на събитието само в компанията на придружител, снабден с билет и надлежно попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734)

BGTSC са член на Сружение „Сцена музика“ и спазва етичния кодекс приет от голяма част от организаторите на концерти у нас.