Лидерът на легендите ROTTING CHRIST със съмостоятелен концерт у нас!

Концертът на SAKIS TOLIS и специалните гости On Thorns I Lay е тази събота, 18 ноември, в столичния клуб Mixtape 5.  Програмата за вечерта ще е следната:

19.00 часа – ще отворят вратите за публика
20.00 часа - On Thorns I Lay
21.15 часа - SAKIS TOLIS
22.40 – вероятен край

Наскоро в приветствие към феновете у нас SAKIS TOLIS спомена, че освен изпълнието на соловия албум ще има и изненади. Какви ще са? Предстои да разберем1
 

Организаторите от BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои вечер изпълнена с поредна доза майсторска музика!

Билети за това шоу можете да намерите в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

В момента билетите са на цена от 40 лева. В деня и на място в клуба ще са 45 лева.
 
Деца до 7 години влизат без билет, но с придружител и декларация от клуба.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България