Получихме следното съобщение:

Носете си дъждобрани!

След повече от 10 години Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София! Коцертът, с който групата чества своя 40 годишен юбилей, ще се състои този четвъртък, 18 май 2023 година на откритата сцена „Арена София“, част от столичния колодрум в Борисова градина.

Програмата за вечерта ще е следната:
18:45 – отварят вратите за публика
20:45 - W.A.S.P.

Подгряваща група няма да има. Музикантите желаят да споделят шоуто и емоциите си само със своите феновете!

Влизането и излизането от съоражението ще става през 3 (три) входа обзначени с В, С и D. Феновете с билети влизат основно през водове C и D, а всички гости, журналисти, акредитирани лица и притежателина на ВИП пропуски влизат през вход В. На кръстовищата на алеите ще има стюарди, които ще насочват публиката към съответните входове.

Въпреки очакванията за превалявания, концертът ще се проведе на открито. Той е проектиран и подготвян, за да се състои на откритата Арена София, столичен колодрум, намиращ се в Борисова градина, срещу В сектор на стадион Българска Армия. Носете си дъждобрани!

Влизането с коли в парка е забранено! Дори да успеете, ще подлежите на санкции и принудително отстраняване! Алеите трябва да са свободни от МПС за свободното преминаване на пешеходци и ако се наложи бързото преминаване на специализирани автомобили и линейки! Изключение за престой ще правят единствено полиция, линейки и техническите МПС обслужващи нуждите на събитието.

 
От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети, в това число остри чадъри и неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация, няма да бъдат допускани в зоната на събитието.

Концертът в София е последната дата от турнето! Бъдете с нас на 18 май!
 
Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на  Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), магазини Ориндж, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли от тук: https://securitysks.com/?page_id=734

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Arena_Sofia_Scheme_2023.jpg

wasp_poster_press_last_news.JPG