Пънк рок фестът за 10 години The Wrong Bar е само след няколко дни – понеделник 8 май. Мястото е столичния колодрум – Arena Sofia в Борисова градина. Специален гост на празника ще бъдат абсолютните класици от втората пънк вълна от Острова, яростните музикално и социално THE EXPLOITED. Освен тях, ще забият и родните PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK.

Програмата за пънк рок маратона на 8 май:

18:00 – Врати
19:00 – Van Cock
19:50 – Fly The Flag
20:40 - Piranha
21:30 – The Exploited
22:45 – Очакван край

Билетите в деня на събитието, както и на място ще струват 50лв. Пасове по 40лв все още могат да бъдат закупени от магазини На Тъмно, както и от мрежата на www.bilet.bg.

Деца до 10 години (включително) възраст влизат без билет, но с придружител (родител или настойник), както и с попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://securitysks.com/

Абсолютно забранено е внасянето на оръжие, храни и напитки, всякакви остри и опасни предмети като ножове, боксове, карабинери, чадъри, винкели, палки, железа, преносимо лазерно оборудване, наркотични вещества и домашни животни. Неадекватни, мъртво пияни и надрусани лица няма да бъдат допускани до Arena Sofia, независимо че са със закупен предварително билет.