След анонсирането на концерта на Ed Sheeran в България на 31 август на стадион „Васил Левски“, като част от турнето „+ - = ÷ x“ Mathematics в Азия и Европа миналия петък, феновете са в предстартова треска и с нетърпение очакват началото на продажбата на билетите за него. Билетите са на цена от 120 до 300 лв., в зависимост от местата и влизат в официална продажба утре в 10:00ч. на www.ticketstation.bg

За улеснение на покупката и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки, Fest Team препоръчва на феновете да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна до тази вечер, 25 октомври, в 23:59. Попълвайки формуляра, публиката ще получи достъп до:

  • По-кратък процес за покупка на билети след старта на официалната продажба в 10:00 на 26 октомври.
  • Информация предварително какви са условията за покупка на билети
  • На личния им имейл полезна информация, изисквания и правила за посещение на концерта.

Сред важните акценти са, че билетите за събитието ще бъдат поименни и едно лице не може да закупи повече от 6 билета, както и фактът, че купувачът ще получи закупените билети най-рано 14 дни преди концерта. Освен общите условия и правила на събитието, на edsheeran.ticketstation.bg има и секция с Често задавани въпроси

  • Едно лице може да закупи не повече от 6 билета. Лицето, което закупува билетите, се нарича Основен купувач – неговото име е изписано на всички билети от една резервация. Не е възможно група хора да влезе на територията на събитието, без основният купувач да бъде на място.
  • Въведени са възрастови ограничения: за сектор „Standing” / правостоящи – не се допускат лица под 14 годишна възраст на терена.
  • За всички седящи сектори – не се допускат деца под 6 годишна възраст
  • Ще бъде въведена опашка на трафика и в реално време купувачите ще могат да виждат кои са подред и след колко време ориентировъчно ще могат да закупят своите билети.
  • Закупените билети ще получите НАЙ-РАНО 14 дни преди събитието. След успешна покупка на 26 октомври, ще получите разписка за всеки закупен билет.

За всички, които не са намерили отговор на своя въпрос, Fest Team отваря специални линии за допълнителни запитвания за концерта:

  • по e-mail до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • на телефони +359887117774, +359887117741, +359887117764 - между 10:00 и 18:00 всеки ден

Събитието във Фейсбук е тук: https://fb.me/e/3ZWFtr46E 

Тук можете да видите и кратко видео с основните акценти и инструкции за продажба на билети.

Припомнямe, че билетите за концерта в София влизат в продажба на 26 октомври 2023 /четвъртък/ в 10:00 на единствения официален продавач на концерта за България – www.ticketstation.bg. Обръщаме внимание, че за да може процесът да протече нормално и да се минимизира рискът от злоупотреби, сайтът на Тicketstation няма да бъде активен от днес в 00:00 до утре в 9:30.

Shema_scena_Ed_Sheeran.jpg