BGTSC представя: родните ПРОКАЗА, които ще видим на сцената преди LEFT TO DIE. Концертът ще се състои на 30 март 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Той е част от първото европейско турне на супергрупата, на което те изпълняват целия легендарен албум на DEATHLEPROSY“ и подбрани песни от албума „Scream Bloody Gore“.

ПРОКАЗА се „ражда“ в София през 2002 година. Групата е създадена от китариста Милен Владимиров, Благовест Петров (Eufobia, Coprostasis, Mizerere, Alley Sin, Dreg Starz) (барабани, вокали) и Стефан Абаджиев (Eufobia, Alley Sin, Dreg Starz) бас, вокали. През 2009-та към тях се присъединява още един китарист - Андрей Гегов (Enthrallment, Mizerere, Depraved).

В периода 2004 – 2013 година бандата изнася клубни концерти в цялата страна и е част неизменна част от програмата на различни ъндърграунд фестивали. Междувременно през 2010 година излиза и дългоочаквания от феновете дебютен албум на групата.

Следват неактивни за групата години. През август 2021 година Проказа се завръща с ново EP „Despicable Forms Of Life“, съдържащо 6 нови композиции. В края на 2021-ва към тях се присъединява Камен Ангелов - Stone Angel (Urban Grey, Magnetic) китари, който заменя дългогодишния китарист на бандата Андрей. В момента групата работи по нови композиции, като се надяваме, че ще чуем някои от тях на 30 март.

Предстои не празник, бъдете с нас!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

LeftToDie poster press