Шоуто ELECTRIC GUITARLANDS, в което участват едни от най-великите китаристи на нашето време ще се състои тази година на 11 май от 20.00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

Вижте ТУК: https://youtube.com/shorts/FHuGruH_zq8 краткото приветствие което четиримата китаристи отправиха към своите фенове:

Предстои ни фантастична музикална вечер с четирима от най-добрите китаристи от света на рок музиката. Ето и състава на групата, която ще видим:

- Майкъл Анджело Батио (Michael Angelo Batio) е легендарният шредер от Чикаго, настоящ китарист на MANOWAR и бивш член на Nitro;
- Гас Джи (GUS G) е сред най-обичаните от родната публика китаристи. Свирил с Ози Осбърн (OZZY OSBOURNE) от 2009 г. до 2017 г. и фронтмен на Firewind;
- Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) На 17-годишна възраст е вербуван лично от Рони Джеймс Дио, за да се присъедини към групата му. За кратко време заедно с DIO постига световна слава и признание като един от най-талантливите китаристи за всички времена.
- Анди Мартонджели (Andy Martongelli) е един от най-известните италиански шредери, китарист, композитор, продуцент и преподавател, член на групата David Ellefson.
- Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti), познат ни от групата на Vinnie Moore ще е на баса;
- Роберто Пирами (Roberto Pirami), който познаваме като барабанист във формациите на Vinnie Moore и Michael Angelo Batio и талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi).
Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen, Megadeth и много други. По време на двучасовото шоу ще се насладим и на легендарното соло на Батио, изпълнено на уникалната му „сиамска“ китара.

Билетите ще влязат в продажба след 12:00 часа на 6 февруари онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва приетия Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!