Рейтинговото спортно шоу ДЖИТБОЛ на радио Тангра Мега Рок стартира специална версия, посветена на световния шампионат по футбол в Катар.

ДЖИТБОЛ – ТОПКИ В ПЯСЪКАще бъде излъчвано на живо всеки делничен ден от 12 до 13 ч, от днес (18 ноември) до 19 декември.

Предаването ще информира, забавлява и  провокира слушателите за изиграните и предстоящи мачове, като неизменно ще предлага и оригинален поглед към случващото се на и около стадионите в Катар.

Главните действащи лица отново ще бъдат известните журналисти и водещи Камен Алипиев - Кедъра, Коко Стойнов и Васил Върбанов.

djitbol tangra

Алипиев e сред най-популярните и обичани спортни коментатори в България вече над 20 години.

Стойнов още през миналия век създава в рок радио ‘Тангра’ предаването ‘ДЖИТБОЛ’, продължаващо и до днес излъчването си по Тангра Мега Рок два пъти седмично.

Върбанов e бивш национал по ръгби, с впечатляваща кариера на радиоводещ и организатор на концерти, вече и тв звезда.

Гости в студиото ще бъдат популярни личности от света на спорта, журналисти, експерти, а също и граждани на страните, чиито отбоpи участват в cветовното. В традицията на ‘ДЖИТБОЛ’, pазговорите ще се движат както около спортната страна на събитията, така и в посока "всичко, което искате да знаете, но ви е неудобно да попитате".

С голям успех, при подобен формат Тангра Мега Рок излъчи всекидневни предавания, посветени на последните няколко световни и европейски първенства по футбол, както и на Олимпийските игри в Пекин през 2022 година.

'ДЖИТБОЛ - ТОПКИ в ПЯСЪКА' се осъществява със съдействието на Съюза на пивоварите в България и на EFBET