Получихме следното съобщение.

Днес започва официално четвъртото издание на “Силата на НЕизвестниТЕ”. Конкурсът за авторска песен на радио ТАНГРА МЕГА РОК и студио AUDIOSLOT.

ВАЖНО - това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”, нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” - интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!

Очакваме ви до 15 май на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - записа, придружен от кратко описание на проекта/групата.

Победителят ще бъде обявен в предаването 'Пришълецът 2112' по радиото на 25 май от 16:00 до 18:00 часа.

Единственото условие е парчето да не е издавано в компилации, публикувано в социални мрежи и т.н. като официално аудио/видео!!!

Silata Na Neizvestnite 2023

СМИСЪЛЪТ – ето нещата, които можете да спечелите:

  • Супер професионален запис на парчето;
  • Смесване и мастериране;
  • Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
  • Асистиране в аранжимента (ако желаетe);
  • Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);
  • Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес!

Всичко това ще бъде направено в АУДИОСЛОТ - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти ВАСКО РАЙКОВ (ODD CREW) и НИКОЛАЙ БЕРБЕРОВ (URBAN GREY, LEEPRA DE LUXE).

image001 audioslot

УЧАСТИЕТО ви не е ограничено от вашия МУЗИКАЛЕН СТИЛ или ВАШАТА ВЪЗРАСТ! И все пак, е ВАЖНО песните ви да не са били издавани никога!

ВАЖНО 2 - Правата за използване и излъчване остават изцяло в ръцете на автора, а ние си запазваме правото да го излъчваме в ефира на ТАНГРА МЕГА РОК и социалните канали на радиото и АУДИОСЛОТ.

Песента може да бъде изпратена в аудио или видео формат, дори записана/заснета с телефон.

Вижте победителите в първите три издания на “Силата на НеизвестниТЕ” - CALIBERTY, SCOTOPIA и THEM VOICES!

Журито, както досега, се състои от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК и екипа на студио АУДИОСЛОТ!

Очакваме ви на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За “Силата на НеизвестниТЕ”

 - Молим ви по възможност да не изпращате линкове с кратка трайност, тъй като поради огромният брой участници, не винаги успяваме да обработим писмата навреме. Съветваме ви да ни изпратите песента прикачена в писмото или като скрит линк от google drive, youtube, soundcloud, bandcamp или други. Високо качество на демото (wav, flac) не е необходимо. Напълно достатъчно е - 192 kbps.

- Запазваме правото си да излъчваме демо-версиите в ефира на Тангра Мега Рок, независимо от това дали са спечелили или не.

- Възможно е да бъдете поканени за участие в радиото още преди края на конкурса, за да разкажете за себе си/бандата си/проекта.

ОЧАКВАМЕ ВИ с НЕТЪРПЕНИЕ!