Хотел „Астория“ е подготвил специални удобства за дългокосите гости

На 13 септември вечерта, сряда, с полет от Гелзенкирхен, в София каца немската траш метъл легенда SODOM, за да изнесе исторически концерт на 15 септември на стадион „Юнак“. Идеята беше събитието да отбележи, точно в същия ден, 30 години от онова паметно шоу на стадион „Академик“ в зората на българския шоубизнес, но ковид рестрикциите отложиха всичко с една година.
Вече – край, няма ковид, няма отлагане, рок историята е отворила една празна страница, която чака да бъде изписана с емоционален текст.

„Нищо, и 31 години е добра цифра и ужасно се радваме, че ни поканихте в София, за да отбележим тази дата“ – каза по телефона Том Ейнджълрипър – „Защото онази лудница пред 15 000 български фенове никога не се забравя! Повярвайте ми, никога.“
Бандата нарочно идва по-рано, за да има шанс да пообиколи града и да види промените, като са планувани медийни изяви и ако остане време – прескачане дори до стария стадион „Академик“ от носталгични мотиви. За капак на всичко прогнозата за 15-и е за чудесен, слънчев ден!

Групата ще отседне в хотел „Астория“, където са им подготвили специално посрещане и удобства, въпреки че Том и колегите му са известни като скромни, приземени рокаджии, които нямат звездни капризи, а търсят само искрено раздаване на сцената и директен контакт с феновете.

Шоуто на стадион „Юнак“ ще е много специално и изпълнено с емоции, зарекоха се немските трашъри, които идват в топ форма след серия участия в европейски метъл фестивали и пускането на нова песен, като увод към юбилейния им сборен албум “40 Years at War - The Greatest Hell of Sodom”, който ще излезе на 28 октомври. Специално за България Том създаде и уникален дизайн на тениска, наречена The Return, като ограничени бройки от нея ще са продават и на концерта.

За да се възстанови оригиналния лайнъп, знаете, българското подгряващо участие ще е сериозно – Alien Acid Blood, Eра и Милена и всички те усърдно репетират в последните дни (особено ветераните... ).

Билети (както и поръчки за тениски) все още могат да се намерят на https://bilet.bg/bg/events/sodom-the-metal-time-machine/2513

ВАЖНО: В деня на концерта и на място, на касата на стадион „Юнак“, в случай че има останали налични, билетите ще са на по-високи цени, а именно:

- Правостоящи (терен) – 70 лв.
- Седящи (трибуна) – 80 лв.
- VIP седящи (тераса) – 100 лв.

Ще бъде отворен САМО входа откъм бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (срещу стадион Васил Левски), като ще има 3 секции за чекиране на билети, за да може пропусквателния режим да бъде бърз и безпроблемен.

ПИЕНЕТО НА БИРА ЗАПОЧВА ТОЧНО В 17:00 !!!

График за вечерта:

18:10 – Alien Acid Blood
19:00 – EРА и Милена
20:15 – SODOM