SOFIA METAL FEST се завръща през следващата 2024 година с акцент върху мрачните и технични стилове в метъла. "Зрелищен, мощен, разтърсващ" е най-краткото и точно определение за това, което ви очаква на това издание!
Имаме хедлайнер на върха на кариерата си и банди, които винаги сме очаквали!
Ще имаме и сила от родната сцена!

Запомнете: 27 Юли 2024, SOFIA METAL FEST!

Парк, въздух, зрелищен концерт и разтърсваща мощ!

След 18 декември ще ви представим част от участниците!

Билетите ще влязат в продажба с обявяването на част от участниците следващата седмица. Продажбите ще са онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Те ще могат да бъдат сканирани директно от телефона. С наближаването на събитието цената им ще расте.

Деца до 10 годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазват Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

sofia metal fest 24