Тази събота 15.10 ще посрещнем шведските грайндкор легенди BIRDFLESH за първи път в България, като датата е ексклузивна за целия регион! Феновете на "маскираните фермери" ще могат да се насладят на материал от цялата 30-годишна история на бандата! Публиката ще подгреят родните любимци COPROSTASIS и MENSTRUAL COCKTAIL!

Броени дни след това, на 19.10 сряда очакваме двойна доза ултра-интензивно френско нашествие със специалните ни гости от град Тур - LOVVE (powerviolence) и MURMANSK (crust)! От наша страна ще се включат още по-неспокойните RAZGRUHA и FACEPALM DEATH!

Финал на тази своеобразна концертна трилогия ще сложим следващата събота на 22.10, когато приветстваме гръцката стоунър сензация HIDDEN IN THE BASEMENT! Съпортът сме поверили на вече добре отлежалите CHURCH OF DESTINY и L.S.D. , а преди тях ще се изявят и новите надежди КРАХ!

Трите събития ще се проведат във и с помощта на Grindhouse Skateboard Club. Билети ще се продават само и единствено на място, като входът ще е 30 лв за BIRDFLESH и по 15 лв за всеки от следващите два концерта!

hidden in the basement sofia 2022