Месец и половина остава до концерта на легендарните трашъри MEGADETH на открито на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team.

А Suicidal Angels – една от най-любимите гръцки олдскул траш метъл групи, отново намира място на българската сцена. Бандата от южната ни съседка ще подгрява иконичните MEGADETH на нашата дата, част от европейското им турне Crush The World Tour 2024. Ограничено количество билети за концерта на 15 юни все още могат да се намерят в мрежата на ticketstation.bg.

Suicidal Angels, достойни наследници на титаните Slayer, Exodus, Kreator, идват отново у нас, този път като специални гости на Meгадейв и компания. Ангелите ще свирят песни от последния си, 8-ми поред студиен албум „Profane Prayer“, издаден за Nuclear Blast през март тази година, но и част култовите тракове, с които гърците се утвърдиха на световната сцена вече повече от 20 години. В новия си албум “Profane Prayer” Suicidal Angels добавят oще дълбочина към репертоара си с философски лирики и постоянни препратки към Платон, Ницше и Сократ и албумът придобива съвсем нови измерения на експерименталност. Фронтменът Ник Мелисоргос нееднократно споделя своето вълнение относно нетипичния завой, по който бандата е поела и е нетърпелив да сподели преживяването на музиката и на живо с българската публика в средата на юни.

Билети и информация за събитието може да намерите на ticketstation.bg. Новини за всички предстоящи събития има и на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

MEGADETH_2024_Sofia_poster.jpg