На 12 май (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Motley Crue, Deicide, Hammerfall и Born of Osiris.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Eugene Abdukhanov (Jinjer) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Gutalax за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Billy Idol и репортаж от американския фестивал “Aftershock“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Staind, ще видят как Mystic Circle правят кавър на Possessed, класическата песен ще бъде нa Entombed, в “Exotic“ ще бъдат представени Arcadia, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Apocalyptica в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Arch Enemy, Battle Beast, Sonic Universe, Past Redemption, 200 Stab Wounds, Crownshift и Chelsea Wolfe също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.  

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko Eugene Abdukhanov Jinjer