На 18 юни (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Hypocrisy, Soen, Primal Fear и Steel Panther.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Tor Suhrke (Leprous) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Lord of the Lost за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Behemoth и репортаж от испанския фестивал “The Juergas“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c The Cranberries, ще видят как Sick Century правят кавър на White Zombie, класическата песен ще бъде нa Led Zeppelin, в “Exotic“ ще бъдат представени Hatefulmurder, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Manowar в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Accept, Nita Strauss, Sylosis, Pendulum, Alcatrazz, Big Mama Scandal и Smash Into Pieces също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Tor_Suhrke_Leprous.jpg