На 25 декември (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на The Winery Dogs, Papa Roach, Obscura и Steel Panther.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Par Sundstrom (Sabaton) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Jaya the Cat за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Smith/Kotzen и репортаж от словенския фестивал “MetalDays“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Dimmu Borgir, ще видят как State of Mine правят кавър на Nirvana, класическата песен ще бъде нa Slipknot, в “Exotic“ ще бъдат представени Gutslit, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Testament в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Avatar, Beyond the Black, Waltari, Frank Carter & The Rattlesnakes, Imminence, Nikeca и Royal Hunt също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow

Vasko Par Sundstrom Sabaton