На 26 март (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Avenged Sevenfold, Winger, Devildriver и Omnium Gatherum.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Christos Antoniou (Septicflesh) и ще бъде припомнено какви истории разказа Johnny Gioeli за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Dimmu Borgir и репортаж от чешкия фестивал “Brutal Assault“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Madball, ще видят как Nonpoint правят кавър на Prince, класическата песен ще бъде нa Kiss, в “Exotic“ ще бъдат представени Cultura Tres, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Axel Rudi Pell в България през 2016 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, Sophie Lloyd & Matthew Heafy, Elvenking, Born Through Fire, Hardline, Unearth и The Nightwatch също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow 

Vasko_Christos_Antoniou_Septicflesh.jpg