На 5 февруари (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на In Flames, Last in Line, Ville Valo и Alter Bridge.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Addi Tryggvason (Solstafir) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Septicflesh за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa The Rolling Stones и репортаж от швейцарския фестивал “Riverside“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Amberian Dawn, ще видят как Eternal Frequency правят кавър на Nine Inch Nails, класическата песен ще бъде нa Eagles, в “Exotic“ ще бъдат представени Slave to Sirens, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Candlemass в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Polyphia, Shinedown, Enforcer, Sweet, Спални места и Haken също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko Addi Tryggvason Solstafir