На 5 март (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Godsmack, Revolution Saints, Butcher Babies и Hatesphere.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Loic Rossetti (The Ocean) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Ensiferum за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две класически концертни изпълнения нa Pantera и репортаж от финландския фестивал “Knotfest Finland“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Doro, ще видят как Jeff Scott Soto прави кавър на Yngwie Malmsteen, класическата песен ще бъде нa Scorpions, в “Exotic“ ще бъдат представени Vulvodynia, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Cannibal Corpse в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Visions Of Atlantis, Pyramaze, Veil Of Maya, Warkings, Beck и MetalX също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow

Vasko Loic Rossetti The Ocean