На 19 ноември (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на King Diamond, The Beatles, Mick Mars и Alice Cooper.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Matt Tuck (Bullet For My Valentine) и ще бъде припомнено какви истории разказаха The Ocean за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Def Leppard и репортаж от немския фестивал “Full Force“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Powerwolf, ще видят как Queensryche правят кавър на Billy Idol, класическата песен ще бъде нa The Cranberries, в “Exotic“ ще бъдат представени Bored, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Whitesnake в България през 2006 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Rammstein, Sepultura, The Monarch, Tarja Turunen, Nasty, Roots of Disease и Extreme също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Matt_Tuck_Bullet_For_My_Valentine.jpg