На 23 юни (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Destruction, Deep Purple, Bring Me the Horizon и Evergrey.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dropout Kings и ще бъде припомнено какви истории разказаха Bullet For My Valentine за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Mr. Big и репортаж от испанския фестивал “Leyendas del Rock“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Alice Cooper, ще видят как Avenged Sevenfold правят кавър на Misfits, класическата песен ще бъде нa The Beatles, в “Exotic“ ще бъдат представени Kahani, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Kaiser Chiefs в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Blind Guardian, Simone Simons, Half Me, Wolfheart, 311, Mental Destruction и Buckcherry също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko--Dropout-Kings.gif