На 17 март (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Godsmack, Rhapsody of Fire, Ministry и Bring Me The Horizon.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Enter Shikari и ще бъде припомнено какви истории разказаха Vomitory за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Porcupine Tree и репортаж от американския фестивал “Inkcarceration“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Tarja Turunen, ще видят как Halocene правят кавър на Kate Bush, класическата песен ще бъде нa Motorhead, в “Exotic“ ще бъдат представени Arka’n Asrafokor, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Alice In Chains в България през 2010 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Amaranthe, Nazareth, Knocked Loose, Orianthi, Blinded Through Seasons, Lars Frederiksen и Alien Ant Farm също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.  

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  Vasko_Enter_Shikari.jpg