На 2 юни (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Pain, Kerry King, Apocalyptica и Powerwolf.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Mathias Lillmans (Finntroll) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Nile за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Alter Bridge и репортаж от финландския фестивал “Tuska Open Air“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Accept, ще видят как Bad Wolves правят кавър на Ozzy Osbourne, класическата песен ще бъде нa Fear Factory, в “Exotic“ ще бъдат представени Orca, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Judas Priest в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Billy Idol, Cemetery Skyline, Sebastian Bach, Sevi, Visions of Atlantis, Kittie и Better Lovers също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.  

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko--Mathias-Lillmans_Finntroll.jpg