На 18 февруари (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Sonata Arctica, Nasty, Bad Omens и Ace Frehley.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Ian Paice (Deep Purple) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Hed P.E. за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Sylosis и репортаж от британския фестивал “Download UK“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Solence, ще видят как Beth Hart прави кавър на Led Zeppelin, класическата песен ще бъде нa Morbid Angel, в “Exotic“ ще бъдат представени Jiluka, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Cradle Of Filth в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Behemoth, Pearl Jam, Torchia, Bad Omens, Midnight, Dino Cazares, Riot V, Unearth и Shangri La също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Ian_Paice_Deep_Purple.jpg