На 21 април (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Five Finger Death Punch, Wardruna, Benighted и Within Temptation.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Elena Cataraga (Infected Rain) и ще бъде припомнено какви истории разказа Steve Vai за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Samael и репортаж от британския фестивал “Reading“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Black Country Communion, ще видят как Dragonforce правят кавър на Tylor Swift, класическата песен ще бъде нa Primus, в “Exotic“ ще бъдат представени Death Scythe, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Scorpions в България през 2010 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Korpiklaani, Hell: On, Badcast, Witchgrinder, Kittie, Cemetery Skyline, Walter Trout & Dee Snider и Blacktop Mojo също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Elena_Cataraga_Infected_Rain.jpg