На 2 април (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Holy Moses, Sylosis, Mystic Prophecy и Atreyu.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Thomas Youngblood (Kamelot) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Asphyx за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Judas Priest и репортаж от американския фестивал “Louder Than Life“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Black Star Riders, ще видят как Blues Pills правят кавър на The Rolling Stones, класическата песен ще бъде нa Rainbow, в “Exotic“ ще бъдат представени Metal Crucifier, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Soilwork в България през 2016 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Dieth, Buckcherry, Lyrre, Roots Of Disease, Heidevolk, Majesty и The Hellfreaks също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Thomas_Youngblood_Kamelot.jpg