На 31 март (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Bon Jovi, Skindred, Marko Hietala & Tarja Turunen и Angra.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nasty и ще бъде припомнено какви истории разказаха Beast In Black за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Skillet и репортаж от родния “Running Free Festival“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Me And That Man, ще видят как Slash и Brian Johnson правят кавър на Howlin’ Wolf, класическата песен ще бъде нa Deep Purple, в “Exotic“ ще бъдат представени Uuhai, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Anneke van Giersbergen в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Tyr, Steve Stevens, Stahlmann, Crownshift, While She Sleeps, Jeremy? и Ignea също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.  

За повече информация може да последвате “Фрактура“ във Facebook: Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  Vasko_Nasty.jpg