На 21 май (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Trivium, Greta Van Fleet, Bring Me the Horizon и Winger.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Justin Sullivan (New Model Army) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Primordial за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Lorna Shore и репортаж от американския фестивал “Inkcarceration“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Tarja Turunen, ще видят как Ektomorf правят кавър на Nirvana, класическата песен ще бъде нa Radiohead, в “Exotic“ ще бъдат представени Crazy N’ Sane, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Devin Townsend в България през 2018 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Bonfire, The Damned, Enforced, Dave Winkler, Time Jugglers и Dampf също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Justin_Sullivan_New_Model_Army.jpg