На 30 април (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Devildriver, Sweet & Lynch, Metallica и Elegant Weapons.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Henrik Klingenberg (Sonata Arctica) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Dubioza Kolektiv за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Joe Bonamassa и репортаж от американския фестивал “Welcome to Rockville“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c The Who, ще видят как Samael правят кавър на The Beatles, класическата песен ще бъде нa Alphaville, в “Exotic“ ще бъдат представени Isiliel, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Motorhead в България през 2007 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Todd La Torre, Mystic Prophecy, Scotopia, Pete Townshend, Stick to Your Guns и Kvelertak също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.  

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Henrik_Klingenberg_Sonata_Arctica.jpg