The Knife Massage е софийска банда, родена в блуса, но бързо осъзнала, че същността й се простира извън него. Звученето е все по-свирепо в следствие взаимодействието им с други жанрове, но остават верни на корените си, а именно - стилни китарни рифове, високи вокални линии, могъщи барабани и бас, който да слепи всички тези компоненти в едно. Бандата търси себе си между класическото и модерността.

Концертът ще се състои на 7-ми март в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети се продават вече в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/4287718243

В деня на събитието билети ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

errorr-poster-final.png

Групата ERRORR е основана от Leonard Kaage, шведски мултиинструменталист, известен също като продуцент и китарист на The Underground Youth, работил е и с много други групи като The Brian Jonestown Massacre, Kristof Hahn (SWANS), Tess Parks, The Blue Angel Lounge и много други. През 2019 г. след турнета и продуциране за и с други групи, Leonard се възползва от възможността да започне наново на празно платно със собствени инструменти, продукция и аранжименти. Първите демо записи са разработени в студиото му, когато намира време между записите и турнетата в Европа, Азия и САЩ. След няколко месеца характерното звучене на състава намира своя форма или по-скоро липсата на такава: Силни китари и ударни баси, подкрепени от запомнящи се барабани. Всички тези елементи се сливат в стена от звук, която вокалното изпълнение на Leonard прорязва, за да превърне крещящия "шум" в поп запис.

Записът на дебютният им албум “Self Destruct” е смесен в студиото в мазето на Leonard, както и в Svenska Grammofonstudion в Гьотеборг, едно от най-престижните музикални студия в Северна Европа, ръководено от Kalle Gustafsson Jerneholm, който е известен с The Soundtrack of Our Lives. Мастерирането е дело на Frederic Kevorkian, който е мастерирал за множество изпълнители като The White Stripes, Ryan Adams, Beyonce, Iggy Pop и много други.

ERRORR е една от най-завладяващите нови групи на съвременната ъндърграунд сцена и носи неподправена грубост, каквато не е виждана от дълго време. Техните изпълнения на живо са невероятно енергични и при възможност трябва да се видят.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud тук: https://www.facebook.com/events/1519356738822158