Софийската Metalcore/Djent банда This Burning Day и Лондонската Rock/Metalcore група MANIA се обединяват за два концерта в Пловдив и София. Пловдивската дата е на 23.02. в клуб Under City, а столичната – 24.02. в клуб Mixtape (B-Side).

Специални гости и на двете събития ще бъдат Nu-Metal/Shoegaze групата Mothmankiller.

След една от най-активните си години, изпълнена с множество концертни изяви и първи дългосвирещ албум, This Burning Day започват 2024 г ударно с двете концертни дати. Групата споделя, че кипи усилена подготовка и всички замесени правят нужното двете събития да са запомняща част от началото на годината!

Добромир Василев, вокалист на MANIA споделя – "С момчетата от TBD подготвяме тези събития от известно време, и сме супер развълнувани, че те вече са факт! Това е първа изява на MANIA извън Великобритания, което прави двата концерта още по-специални за нас!"

Калин Велчев споделя, че феновете трябва да са готови за едно интересно и различно преживяване. Между всички замесени групи, концертите се очертават интересен микс от Metalcore/ Pop/ Rock и Nu-Metal, поднесени с много енергия!


Пловдив:
https://fb.me/e/6RsoU7LVh

София:
https://fb.me/e/6u1Gm4CxL

 this-burning-day-mania-2024.jpg