Получихме следното съобщение:

Tony Ivan (Eridan, Frozen Poison, Тодиан, Аркадия, екс- Pantommind, екс-Zallafeya, екс-Lavender Haze) е добре познат на родните прог фенове. През 1994 година със свои съмишленици и приятели създава групата Lavender Haze, която не след дълго приема името Pantommind. С тях издава три албума – “Sade of Fate”, “Lunasense” и “Searching for Eternity”. След разпадането на Pantommind получава предложение да стане вокалист на група Eridan. След неговото присъединяване към Eridan, се появява и първият албум в дискографията им на английски език – “The Evil's Gone”. Участва още и в соловия албум “On the Edge of Life” на групата на своя дългогодишен приятел, китарист и композитор Teodor Georgiev - Frozen Poison.

За концерта в клуб Live & Loud Tony Ivan ни е подготвил акустичен сет от подбрани прог класики.

Концертът ще е на 7-ми октомври в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети на цена 35 лв. можете да закупите в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/2470758240

В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/605575151690908

Иформация за Devon Graves:

Devon Graves е певец, автор на песни и фронтмен на култовите дарк-прог групи Psychotic Waltz и Deadsoul Tribe. Присъединява се към Psychotic Waltz като Buddy Lackey през 1986 г. и издава 4 албума в периода 1990-1997 г., обикаля Европа с групата и изгражда общност от доживотни последователи и предани фенове. Psychotic Waltz се разпадат през 1997 г., през 1999 г. той променя името си на Devon Graves и сформира група, базирана на последвалата му солова кариера, като нарича проекта Deadsoul Tribe. Devon издава пет албума, записани в домашното му студио, където свири на всички инструменти с изключение на барабаните, чиято задача поема невероятният Adel Moustafa. През 2011 г. Psychotic Waltz се събират отново за няколко турнета и концерти, а през 2020 г. най-накрая издават петия си студиен албум. “The God-Shaped Void” е най-успешното издание в кариерата на групата, което попадa в Топ 10 на класациите за продажби в няколко държави в Европа, включително Германия, Австрия и Швейцария. Турнето, което щеше да последва, е отменено по причини, за които всички знаем... Групата никога повече няма да направи турне, след като китаристът и член-основател се оттегли за неопределено време поради здравословни проблеми. В следствие Devon отново сформира Deadsoul Tribe за нов албум и ново бъдеще. В момента той пише нови песни, а също така обикаля на концерти като солов изпълнител с акустична китара и вокали, изпълнявайки песни от двете групи в акустично адаптирани версии, които ви ще спрат дъха. В концертния му микс с вкус са вмъкнати и няколко класически рок кавъра, както и нещо от соловия му албум – „The Strange Mind of Buddy Lackey“. Тези концерти са много по-интимни и лични, отколкото онези с цяла група. Това е нещо много специално, което не искате да пропуснете.

devon-graves-poster.png