Групата ще представи най-новия си албум “По трудния път” на софийската публика с много изненади и специални гости

Този петък - 26 януари - рок група “Конкурент” открива музикалната си година със специален концерт-промоция за софийската публика в SOFIA LIVE CLUB. Това е първата дата от националното турне на бандата, озаглавено “По трудния път” като най-новия им 10-ти албум.

“Нямаме търпение да се срещнем с феновете за първи път тази година!” - споделя фронтменът на “Конкурент” Емил Анчев. “За нас всеки концерт е изживяване, в което основна роля има публиката. Така че отново сме подготвили много изненади, с които всички фенове да се включат в шоуто, а на сцената ще посрещнем и специални гости”.

“Конкурент” ще изпълни вечните си хитове като “Дай ми време”, “Аз съм твоят вечен конкурент” заедно с най-новите сингли от “По трудния път” - рок версията на поп хита “Губя контрол” в дует с Десислава Христова - Слава от триото LaTiDa, баладата “Искам” и музикалната емблема “Родени за рок”.

Последни билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, EpayGo и Grabo, като и на място в деня на концерта, до изчерпване на количествата.

За повече информация: http://konkurent.org/

Facebook: https://www.facebook.com/konkurentband