Концертът на POSSESSED, който ще се състои на 20 юли в столичния клуб Mixtape5 ще е един от най-тежките акценти в концертното лято на тази година. За да е сигурно, че е така към американските легенди се присъединяват и сънародниците им VAPOR, STOIC SUFFERING и инструменталиста MATT MILLER.

Предстои прекрасна вечер за феновете на екстремната музика!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на цена от 45 лева. В деня на концерта ще се продават по 55 лв.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

possessed vapor stoic suffering sofia 2023