Шведските дет метъл легенди пристигат в София след дълго отсъствие, за да покорят отново българската публика, а действието ще се разиграе на сцената на парк център Юнак на 28 септември 2024 г.

От създаването си през 1989 г. до ден днешен UNLEASHED винаги са представяли качествен дет метъл в чест на техните викингски предци. Айнхерите от Асгард пренасят викингските ценности и традиции в съвремието, за да изковат още едно безкомпромисно музикално оръжие, а именно 14-ия им студиен албум ‘No Sign Of Life’. Чрез него бандата доказва, че след 35 години те все още успяват да правят модерно звучащ олдскуул дет метъл и не оставят никакво съмнение, че са верни на своите корени.

С тази творба шведските дет метъл пионери се завръщат, за да защитят трона си! UNLEASHED са и остават неоспоримите лидери на шведската дет метъл сцена. Hail Odin!

Специален гост на коцерта на UNLEASHED в София ще са родните метъл величия ODD CREW. Бандата е добре позната на българската публика и каквото и да кажем за тях ще бъде малко. От груув/траш елементи в по-ранните им творби през стандартен метълкор подход в албума ‘Mark These Words’ до акустични мелодии и чисти вокали в ‘The Lost Pages’, ODD CREW със сигурност има какво да предложат на своите фенове и заслужено заемат своето място на сцената преди шведските си колеги.

Очаква ни епична вечер в началото на есента, която не бива да пропускате!

Билети за концерта на UNLEASHED със специален гост ODD CREW на 28 септември 2024 г. в парк център Юнак са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:
- 50 лв. промо за първите 200 билета
- 60 лв. след изчерпване на промо билетите и до 31.08.2024 г. вкл.
- 70 лв. от 01.09.2024 г. до 27.09.2024 г. вкл.
- 80 лв. в деня на концерта
- 90 лв. за VIP зоната, разполагаща със седящи места, отделни барове и вход
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

unleashed sofia 2024