Утре, 20-и март, ще се проведе концертът на португалските симфонични дет/блек метъли Godiva. Шоуто е част от турнето Damnation Over Europe Tour, с което португалците ще представят чисто новия си студиен албум „Hubris" и се организира от Balkan Metal Meeting и Perfect Storm Events ви канят. Заедно с хедлайнерите пристигат още 2 банди – британските груув метъли Voodoo и алтърнатив готик метълите от Чехия Honoris Causa, които ще подгреят подобаващо посетителите. Събитието ще се проведе в столичния клуб „При Черепите", а началният час е 20:00. Вход само на място в деня на концерта – 20 лв.
 
Godiva произхождат от недрата на португалската провинция, а „Hubris" е първият им дългосвирещ удар и се надяват с него да опустошат умовете и сърцата и на българските фенове на жанра.
 
Voodoo са родом от Лондон, Великобритания и на 8-и март на бял свят се появи дебютният им студиен албум „The Purge", който групата ще има възможността да представи и на българска земя.
 
Honoris Causa са алтърнатив готик метъл банда, създадена през 2019 г. в Прага, Чехия. До момента имат издадени 2 мини-албума, вторият от които – „Homo Homini Lupus" – излезе в края на миналата година.
 
Дата: 20-и март 2024
Място: клуб "При Черепите", София
Врати: 19:00ч
Начало: 20:00ч

Вход: 20 лв. на място в деня на концерта

godiva_voodoo_honoris_causa_sofia_varna_2024.jpg