VARNA ROCK ADVENTURE се завръща с повече заряд и още повече емоции. Това лято Аспарухов парк във Варна отново ще бъде арена на рока за три поредни дни. Купона започва на 11 август с бира в ръка с „...кучето на крайния квартал“ Васко Кръпката, а след това ще „обърнем гръб на суетата“ с яката музика на Милена Славова. Градусите и децибелите ще се повишат на 12 август с невероятните „SEVI“ и „Inteligent Music Progect“, на които организаторите от мотоклуб „Братя във вятъра“ специално благодарят, защото музикантите от супер групата се включват благотворително във фестивала-за каузата и за онкоболните деца. На 13 август прогнозата е за „Торнадо“, а след това „оцелелите“ ще пеят с цяло гърло непреходните хитове на групите „Сигнал“ и „Фондацията“. Ще бъде страхотно! Ще бъде незабравимо! Ще бъде рок! А най-якото е, че събитието е с ВХОД СВОБОДЕН!

И докато купона тече всеки ще има възможността да подкрепи благотворителната кампания на организаторите.

“VARNA ROCK ADVENTURE” е събитие с кауза. В трите дни на фестивала ще се набират средства за Клиниката по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. В отделението се лекуват деца от цяла Североизточна и Югоизточна България. Това е една от трите клиники в България за диагноза и лечение на деца с кръвни и ракови заболявания. Скъпите медикаменти се осигуряват от държавата, но консумативите и апаратурата не. А те са изключително важни за лечението и възстановяването на малките пациенти. Потърсете урните за дарения, които ще са разположени на цялата територия на събитието. Освен това всяка вечер по време на концертите ще се организират благотворителни търгове, на които ще се продават тениски и плакати с подписите на всички музиканти, участвали във фестивала. Парите от търговете се поставят в урните, които са запечатани пред нотариус и пак пред нотариус се отварят и се прави протокол за събраните пари. С даренията от предишните две издания на фестивала мотоциклетистите са купили стативи за свободно придвижване на децата, инфузионни помпи за прецизно дозиране на лекарствата, кушетка, носилка, легло с дистанционно управление, два телевизора за детската стая, обезпечили са клиниката с кубер игли за една година.

Мотоклуб «Братя във вятъра» е дългогодишен партньори на клиниката, а малките пациенти са техни приятели. “VARNA ROCK ADVENTURE” е най-мащабната акция, която те организират в тяхна подкрепа.

„Бъди тук! Бъди рок!“
БЪДИ ДАРИТЕЛ!

ПРОГРАМА:
11/08/2023

22:00h МИЛЕНА
20:30h ВАСКО КРЪПКАТА
18:30h FORGOT THE TEN 
18:30h ДЖАНГО ЗЕ

12/08/2023

21:30h INTELLIGENT MUSIC PROJECT
20:10h SEVI
19:10h SYMBOLIC
18:30h GASP

13/08/2023

22:00h ФОНДАЦИЯТА
20:30h СИГНАЛ
19:30h TORNADO
18:30h DRD

VRA_Poster.jpg